Abastament d'aigua potable
Olesa de Montserrat
Baix Llobregat

17 de Desembre de 2017
FESC logo
La CMO, participant a les ponències de la FESC 2017
19/10/2017

Els dies 20, 21 i 22 d’octubre arriba la VI edició de la Fira d’Economia Solidària. Les jornades d’enguany volen aprofundir en les nocions de què és allò comú i com garantim que el que creem hi pertanyi.

 

La Comunitat Minera Olesana tindrà una participació activa a la FESC amb la intervenció a la xerrada sobre Experiències Publicocooperativocomunitàrie. La gestió des del territori per al territori el dissabte 21 d'Octubre a les 17:30 h.


Joan Arévalo, president de la CMO, serà l'encarregat de parlar com a representant principal de la iniciativa Aigua.coop i del model de gestió cooperatiu. Sobre el rerefons de la xerrada, en els últims anys s'han proposat diferents estratègies de gestió de recursos públics que no passen per l'externalització però que van un pas més enllà de la gestió directa des de l'administració. En aquesta Taula Rodona es donarà veu a diverses experiències del territori, com la de la CMO, en que la gestió d'un servei o bé públic recau de forma cooperativa en la comunitat que hi treballa o n'és usuaria.

 

La resta de participants a la xerrada seran Ateneu Harmonia i cooperativa Delta (gestiíó de La Casa Dels Infants).

Escriu un comentari
Has de copiar en el camp de text els 6 caracters, del 0 al 9 i de la A a la F
* Camps obligatoris
Oficina virtual
Companyia 
Companyia
La Comunitat Minera Olesana és una Societat fundada l’any 1868 per un grup d’Olesans esperonats pel modernisme...
Contacte 
Contacte
Contacte
Us animem a fer-nos arribar el seu suggeriment, reclamació o queixa a fí i a efecte de poder oferir-vos un servei més eficaç i de qualitat
Instal·lacions 
Mapainstal·lacions
Consells d'ús d'aigua 
Newsletter
Vols rebre l'actualitat de la Comunitat Minera Olesana al teu correu? Subscriu-te i et mantindrem informat.